Een midweek varen met familie of vrienden

Wilt u een midweek met een motorboot het water op? Even een paar zonnestralen meepakken of heerlijk tot rust komen in de natuur? Dan vindt u bij Nautica Yachtcharter een comfortabele boot met alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf aan boord. Inpakken en varen maar!

Een boot huren voor een midweek is een uitstekende manier om quality time door te brengen met uw gezin, familie of vrienden. Geniet samen van de rustgevende deining van het water, de natuur om u heen en de gezelligheid aan boord. Samen navigeren, sturen en mooie herinneringen maken. Tijdens een paar dagen varen op een kruiser maakt de eenvoud van het leven aan boord dat u het dagelijks leven even helemaal achter u kunt laten. Genieten van een zonsondergang aan de horizon, het luisteren naar het rustgevende geluid van klotsend water tegen de romp van de boot. Of een frisse duik nemen vanaf het zwemplateau….. Een lekker hapje en drankje verzorgt u zelf vanuit de keuken aan boord. Wat zult u na een dag op het water heerlijk slapen in onze comfortabele slaaphutten!
 
De boten van Nautica Yachtcharter in Sneek zijn geschikt voor 2 tot 11 personen. Ons motto is: voor elk gezelschap een passende boot.  Omdat de samenstelling van uw gezelschap bepalend is voor de keuze van de juiste motorboot, adviseren wij u graag. Op die manier kunt u met 2 personen een heerlijke midweek op het water boeken, maar ook met 4, 6  of 8 personen op pad gaan.

Bekijk de boten

Van maandag tot en met vrijdag een boot huren

Er even helemaal tussenuit voor een midweek? Met een ruime keuze aan handzame tot ruime motorjachten vindt u bij ons de juiste boot voor uw vaarvakantie in Nederland. Op maandag stapt u aan boord en op vrijdag vaart u uitgerust, voldaan en met een mooie ervaring rijker onze haven weer binnen. Wat u allemaal beleefd heeft? U heeft een hapje gegeten op het Starteiland, een middag gewinkeld in Sneek, het Kameleondorp in Terherne bezocht en een nacht doorgebracht aan een steiger midden in de weilanden. Zomaar, in een midweek varen op de Friese Meren op een luxe motorboot!

Peter heeft gevaren op onze Lady Jo en zegt daarover:

“Fijne, ruime boot.

Wij huren al een aantal jaren een boot bij Nautica en altijd naar volle tevredenheid!
Dat geldt ook voor de Lady Rose, maar dit jaar wilden we een grotere boot huren, de Lady Jo.”

Friesland ontdekken met een motorboot

Vanuit onze haven in Sneek kunt u alle kanten op varen en onze boten kunnen zonder vaarbewijs worden gehuurd. Met een motorboot voorzien van alle gemakken bent u echt even op vakantie. Kies uw motorboot uit onze vloot en ga op avontuur in Friesland. Na een kop koffie en korte instructie in onze haven, gaat u op pad. Kiest u voor een tocht naar Sneek of naar één van de andere dorpen en steden in de omgeving?

Of wilt u de rust opzoeken en onderweg genieten van de flora en fauna? De keuze is aan u. Aanmeren is mogelijk op verschillende ligplaatsen, van een plek in een passantenhaven tot een overnachting aan een Marrekrite steiger midden in het groen. Laat u verrassen door de schoonheid die Nederland te bieden heeft!

Bekijk routes en mogelijkheden

Boot huren voor een midweek met kinderen

Tijdens het varen kunt u genieten van de omgeving en tegelijkertijd de rustgevende werking van het water ervaren. Een boek lezen, een beetje dagdromen... Zijn er kinderen aan boord? Terwijl u ontspant op het achterdek, kunnen de kinderen zwemmen en spelen in het water vanaf het zwemplateau. Oudere kinderen vermaken zich prima met de rubberboot die u ook bij ons kunt huren. Een kleine bijboot is ook ideaal om verder de omgeving en ondiepe wateren te verkennen. Of om kleine uitstapjes te maken tijdens deze midweek op het water.

Wat onze gasten zeggen

Lees hoe onze klanten hun vakantie met één van onze motorboten hebben ervaren en boek uw eigen midweek op het water!

4,4
o.b.v. 48 ervaringen

Zonder vaarbewijs het water op

Hoewel we geen vaarbewijs vragen voor de huur van onze motorjachten en u altijd een korte instructie voor vertrek krijgt, begrijpen we dat u aan boord soms wat ondersteuning nodig kunt hebben. Daarom bieden we u de volgende opties aan:

  • Begeleiding aan boord

    Leer voor vertrek uw gehuurde motorboot optimaal te beheersen, met een ervaren instructeur aan boord. Oefen het sturen, aanleggen en passeren van bruggen.

  • Vaarcursus

    Leer de basisvaardigheden en meer. Wij behandelen tijdens deze cursus wat u graag wilt oefenen, van aanleggen tot navigeren en het naleven van de regels op het water.

     

Als u ons laat weten dat en wanneer u gebruik wilt maken van één van deze opties, dan organiseren wij het voor u. U kunt dit aangeven bij het maken van uw boeking. Zo vertrekt u goed voorbereid op uw vaarvakantie met een boot van Nautica Yachtcharter.

Daarom Nautica bootverhuur in Sneek

Toplocatie in Sneek

Vaar op een luxe motorboot voor 2 tot 11 personen vanuit Sneek over het Sneekermeer en andere Friese Meren naar het IJsselmeer of Noordwest Overijssel

Luxe motorjacht huren in topconditie

Onze vloot bestaat uit motorboten en kotterjachten van 9,00 tot 14,95 meter en verkeert altijd in topconditie

Service en storingsdienst

Wij beschikken over een eigen servicedienst, permanent beschikbaar voor het verlenen van hulp bij een eventuele storing

Motorboot huren zonder vaarbewijs

Ook met weinig of geen ervaring kunt u bij ons een motorboot in Friesland huren, wij bieden een vaarcursus en begeleiding aan