Aanbiedingen voor Pasen, Hemelvaart en Pinksteren

Boot huren bij Nautica Yachtcharter in Sneek? Met de feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart en Pinksteren kunnen wij voor u een speciale aanbieding maken!

Op Paas- en Pinkstermaandag hebben wij geen wisseldag, deze is de dinsdag erna. Als u een boot boekt van maandag op maandag dan wisselt u die week op dinsdag en heeft een extra dag gratis!

Geniet van een lekker lang weekend op een prachtige motorboot. Vaar met uw gezin, familie of vrienden over de Friese Meren en verken Friesland op zijn mooist! Nautica Yachtcharter is al jaren de specialist in bootverhuur in Friesland en uw boot ligt te wachten op onze toplocatie in Sneek.

Daarom Nautica bootverhuur in Sneek

Toplocatie in Sneek

Vaar op een luxe motorboot voor 2 tot 11 personen vanuit Sneek over het Sneekermeer en andere Friese Meren naar het IJsselmeer of Noordwest Overijssel

Luxe motorjacht huren in topconditie

Onze vloot bestaat uit motorboten en kotterjachten van 9,00 tot 14,95 meter en verkeert altijd in topconditie

Service en storingsdienst

Wij beschikken over een eigen servicedienst, permanent beschikbaar voor het verlenen van hulp bij een eventuele storing

Motorboot huren zonder vaarbewijs

Ook met weinig of geen ervaring kunt u bij ons een motorboot in Friesland huren, wij bieden een vaarcursus en begeleiding aan

Bootverhuur in Sneek

Varen op het Sneekermeer en andere Friese meren

Huur op onze toplocatie in Sneek een luxe motorjacht voor 2 tot 11 personen en ervaar hoe mooi het is met een boot die u huurt te varen door Friesland, Noordwest Overijssel en Weerribben-Wieden. Genieten van de natuur en rust, maar ook van de steden en dorpjes waar u naar toe kunt varen. Elke motorboot is te huur zonder vaarbewijs en indien gewenst kunt u een vaarcursus volgen.

Op vaarvakantie in Friesland