Een onvergetelijk weekend op het water

Ervaar een onvergetelijk weekend op het water met een boot van Nautica Yachtcharter. Of u nu op zoek bent naar een motorboot voor een uitje met 2 personen of een luxe motorjacht voor een gezelschap van 11 personen, wij hebben de perfecte opties beschikbaar die aansluiten bij uw wensen.

Bij Nautica Yachtcharter bieden we weekendverhuur aan, zodat u in korte tijd kunt genieten van een fantastische tijd op het water in Friesland. U kunt vanaf vrijdag 16.00 uur aan boord stappen van de motorboot en deze dient op maandag om 10.00 uur weer schoon en leeg te worden ingeleverd. Dit geeft u ruimschoots de tijd om samen met uw gezin of vrienden te genieten van een heerlijke mini-vakantie vol avontuur, cultuur, natuur en ontspanning.

Voordelig en flexibel

Voor weekendhuur betaalt u slechts 65% van de weekprijs. Bovendien rekenen wij alleen het werkelijke dieselverbruik, tegen een normaal tarief per liter. Dus hoe minder u verbruikt (bijvoorbeeld door rustig te varen), hoe minder u hoeft te betalen.

U kunt ook profiteren van speciale aanbiedingen tijdens feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Bij Nautica Yachtcharter bieden we op maat gemaakte bootverhuur deals voor deze feestdagen en kunt u zelfs een lang weekend voordelig varen in Friesland. Op Paasmaandag en Pinkstermaandag kunt u zelfs een gratis extra dag varen, aangezien de wisseldag plaatsvindt op de dinsdag erna. Lees meer over onze aanbiedingen tijdens feestdagen of neem contact op

Verken prachtige bestemmingen

Onze toplocatie aan de Hendrik Bulthuisweg 10, 8606 KB in Sneek is de ideale uitvalsbasis om in een weekend de adembenemende omgeving te verkennen. Bij ons kunt u uw auto parkeren op ons ruime parkeerterrein. Bovendien hebben we een laadpaal op het terrein, waarmee u uw elektrische auto kunt opladen terwijl u geniet van uw tijd op het water.

Onze comfortabele motorboten zijn geschikt voor groepen van 2 tot 11 personen. Stap aan boord in Sneek en vaar naar het Sneekermeer, de Langweerderwielen, de Goëngarijpsterpoelen en andere nabijgelegen meren, zoals het Tjeukemeer, het Heegermeer, de Fluessen en het Slotermeer. Onderweg kunt u genieten van de prachtige natuur in Friesland en een tussenstop maken bij pittoreske dorpjes langs de meren, zoals Woudsend, Balk en Sloten.

Naast het ontdekken van de omgeving, kunt u uw weekend compleet maken met een middagje shoppen in Sneek. Deze historische stad heeft tal van bezienswaardigheden om te verkennen, zoals monumentale panden, musea en gezellige winkelstraten. Ontdek de rijke geschiedenis van Sneek en maak kennis met de lokale cultuur.

Plan uw weekend op het water

Op onze beschikbaarheidspagina kunt u gebruikmaken van handige filters om snel de perfecte boot te vinden. Kies de filter 'periode' en selecteer 'weekend' om te zien welke boten beschikbaar zijn. Gebruik de filter 'maand' om de gewenste maand te selecteren voor uw vaarvakantie. We bieden ook andere verhuurperioden, zoals midweek, week, 2 weken en 3 weken.

Kijk snel welke boten er nog beschikbaar zijn voor een weekend of neem vandaag nog contact met ons op om uw onvergetelijke vakantie op de prachtige Friese meren te plannen. Wij assisteren u graag bij het kiezen van de perfecte vaarroute, rekening houdend met uw interesses, uw ervaring met het varen op een motorjacht, de duur van uw trip en de locaties die u wilt verkennen. 

Prijzen en beschikbaarheid

Daarom Nautica bootverhuur in Sneek

Toplocatie in Sneek

Vaar op een luxe motorboot voor 2 tot 11 personen vanuit Sneek over het Sneekermeer en andere Friese Meren naar het IJsselmeer of Noordwest Overijssel

Luxe motorjacht huren in topconditie

Onze vloot bestaat uit motorboten en kotterjachten van 9,00 tot 14,95 meter en verkeert altijd in topconditie

Service en storingsdienst

Wij beschikken over een eigen servicedienst, permanent beschikbaar voor het verlenen van hulp bij een eventuele storing

Motorboot huren zonder vaarbewijs

Ook met weinig of geen ervaring kunt u bij ons een motorboot in Friesland huren, wij bieden een vaarcursus en begeleiding aan