Wisseldagen op vrijdag en maandag

Wij hebben op vrijdag en maandag afvaart (wisseling) van de boten.

Op vrijdag kunt u vanaf 16.00 uur beschikken over het schip, U dient de boot om 10.00 uur na de huurperiode weer schoon en leeg in te leveren. 

Op maandag is het schip vanaf 14.00 uur tot uw beschikking en dient u de maandag aan het eind van de huurperiode weer schoon en leeg in te leveren om 09.00 uur.

De borgsom bedraagt voor alle schepen € 750,= en dient u voor aanvang van de huurperiode contant bij ons te betalen. Of nog beter vooraf overmaken op onze bank, dan is contant geld niet nodig. U krijgt de boot mee, volgetankt met diesel en water. Bij terugkomst wordt de boot op onze locatie afgetankt en betaalt u de werkelijk verbruikte diesel.

Boot huren in Sneek
Bootverhuur in Sneek

Varen op het Sneekermeer en andere Friese meren

Huur op onze toplocatie in Sneek een luxe motorjacht voor 2 tot 11 personen en ervaar hoe mooi het is met een boot die u huurt te varen door Friesland, Noordwest Overijssel en Weerribben-Wieden. Genieten van de natuur en rust, maar ook van de steden en dorpjes waar u naar toe kunt varen. Elke motorboot is te huur zonder vaarbewijs en indien gewenst kunt u een vaarcursus volgen.

Op vaarvakantie in Friesland

Daarom Nautica bootverhuur in Sneek

Toplocatie in Sneek

Vaar op een luxe motorboot voor 2 tot 11 personen vanuit Sneek over het Sneekermeer en andere Friese Meren naar het IJsselmeer of Noordwest Overijssel

Luxe motorjacht huren in topconditie

Onze vloot bestaat uit motorboten en kotterjachten van 9,00 tot 14,95 meter en verkeert altijd in topconditie

Service en storingsdienst

Wij beschikken over een eigen servicedienst, permanent beschikbaar voor het verlenen van hulp bij een eventuele storing

Motorboot huren zonder vaarbewijs

Ook met weinig of geen ervaring kunt u bij ons een motorboot in Friesland huren, wij bieden een vaarcursus en begeleiding aan