Kruiser huren in Friesland

Op zoek naar een unieke vaarvakantie in Friesland? Huur een motorkruiser bij Nautica Yachtcharter in Sneek en u vaart met uw vrienden, familie of gezin zo het Sneekermeer op!

Geniet van de rust en prachtige natuur of meer eens aan in de steden en dorpjes in de buurt. Vanaf onze toplocatie in het watersportcentrum van Friesland vaart u met uw comfortabele kajuitboot in een mum van tijd over de Friese Meren. U kunt ook via het IJsselmeer naar Noordwest Overijssel varen met haar historische vissersplaatsjes. Voor ieder wat wils!

Kajuitboot huren zonder vaarbewijs

Wij verhuren motorkruisers met een lengte van 9 tot en met 15 meter. Dat betekent dat u deze boten mag huren zonder vaarbewijs. U dient wel minimaal 16 jaar te zijn en er voor te zorgen dat de boot niet sneller dan 20 kilometer per uur gaat. Heeft u geen of weinig ervaring met het varen op een kajuitboot? Dan bieden wij u de mogelijkheid om de door u gehuurde boot van Nautica Yacht Charter in één dag optimaal te leren beheersen. U wordt dan tijdens een vaarcursus aan boord begeleid door één van onze ervaren instructeurs, die dan samen met u vaart door het prachtige Friese merengebied.

Aan luxe geen gebrek

Onze moderne en comfortabele kruisers zijn geschikt voor elk gezelschap van 2 tot 11 personen en verkeren altijd in topconditie. De kajuitboten hebben uitstekende vaareigenschappen en zijn zeer wendbaar. De meeste boten zijn voorzien van een lekkere zitbank op het achterdek en TV ontvangers. Aan luxe geen gebrek!

  • Moderne motorkruisers te huur op toplocatie in Sneek
  • Vaar in een mum van tijd over het Sneekermeer, De Friese Meren of het IJsselmeer
  • Verken Friesland en de kop van Overijssel vanaf het water
  • Voldoende parkeergelegenheid en elektrisch laden bij onze jachthaven
  • Service bij storingen is 24 uur en 7 dagen per week
  • Vaarcursus en begeleiding aan boord mogelijk

Bekijk ook eens onze vloot en boek een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland!

Kruiser huren in Friesland