Hoe lang wilt u varen?

Stap op vrijdag aan boord

Boot huren in Friesland voor een weekend

Een boot huren voor een weekend varen? Dan vindt u bij Nautica Yachtcharter een comfortabele en compacte motorboot die heel geschikt is voor een korte vaartocht. Alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf is aanwezig aan boord, inclusief slaapgelegenheid, een keuken en sanitaire voorzieningen. Op naar een vaaravontuur op de Friese meren!

Meer informatie
Een paar dagen weg met een motorboot

Boot huren voor een midweek

Een midweek het water op met een motorjacht? Vanuit onze haven vaart u zo het Sneekermeer op. Bepaal zelf uw koers en beleef het gevoel van vrijheid op het water. Aan boord bent u van alle gemakken voorzien, van comfortabele bedden en sanitair tot een goed uitgeruste keuken. Heeft u al een mooie route in gedachten? Aanleggen kan op verschillende plekken, van een gezellige passantenhaven tot een rustige Marrekrite aanlegplek midden in de weilanden.

Meer informatie
Vakantievieren op het water

Boot huren voor een week

Een week of langer varen met een luxe motorboot? Onze ruimere jachten zijn heel geschikt voor een vaarvakantie van een week of een langere periode. Met een ruime zithoek, fijne slaapplekken, sanitaire voorzieningen en een volledig uitgeruste keuken aan boord kunt u gerust één, twee of zelfs drie weken ontspannen en genieten op het water. Wanneer u 2 of 3 aaneengesloten weken een motorboot bij ons huurt ontvangt u een korting op de huurprijs. Kies op uw vaarroute voor afwisseling tussen natuur, cultuur en vermaak en ontdek Nederland vanaf het water!

Meer informatie

Routes voor een weekend, midweek, week of langer varen

Voor een geslaagde (mini) vakantie op het water kiest u een vaarroute die geschikt is voor uw huurperiode; van een weekend of midweek varen op het Sneekermeer en de Friese meren tot een week of langer op pad over de provinciegrens naar bijvoorbeeld Overijssel. Vanuit onze haven in Sneek kunt u alle kanten op en onze boten huurt u zonder vaarbewijs! Met keuze uit verschillende motorboten van 2 tot 11 personen vindt u bij ons de juiste boot voor uw vaaravontuur.

Bekijk routes en informatie

Wat onze gasten zeggen

4,4
o.b.v. 47 ervaringen

Daarom Nautica bootverhuur in Sneek

Toplocatie in Sneek

Vaar op een luxe motorboot voor 2 tot 11 personen vanuit Sneek over het Sneekermeer en andere Friese Meren naar het IJsselmeer of Noordwest Overijssel

Luxe motorjacht huren in topconditie

Onze vloot bestaat uit motorboten en kotterjachten van 9,00 tot 14,95 meter en verkeert altijd in topconditie

Service en storingsdienst

Wij beschikken over een eigen servicedienst, permanent beschikbaar voor het verlenen van hulp bij een eventuele storing

Motorboot huren zonder vaarbewijs

Ook met weinig of geen ervaring kunt u bij ons een motorboot in Friesland huren, wij bieden een vaarcursus en begeleiding aan