Luxe motorboot huren in Friesland

Wilt u tijdens uw vakantie eens iets anders dan een huisje op een vakantiepark? Huur een motorboot voor een week bij Nautica Yachtcharter en laat u verrassen! Met onze boten kunt u zelfs buiten het hoogseizoen comfortabel genieten op het water in Friesland en Overijssel!

Bij ons huurt u een week lang een luxe boot voor een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland. Kies voor 7 dagen varen in de meivakantie of de zomervakantie op een motorjacht met alle voorzieningen binnen handbereik. Of u nu met uw gezin, vrienden of collega's op pad gaat: onze boten zijn geschikt voor een gezelschap van 2 tot 11 personen.

Terwijl u geniet van de luxe aan boord, ervaart u de rustgevende werking van het water en het landschap. Op het achterdek vindt u een zitbank waar u kunt ontspannen, terwijl de kinderen een frisse duik nemen of zich vermaken met andere activiteiten. Want er is deze week genoeg te beleven. Van spelen in het water tot het maken van tochtjes in de -optioneel bij te huren- rubber motorboot.

We hebben ook gezorgd voor comfortabele bedden voor een goede nachtrust tijdens uw vakantie: heel belangrijk! Verder beschikken onze boten over een volledig uitgeruste keuken, een gezellige zithoek, een toilet en een douche, zodat u voorzien bent van alle comfort tijdens uw vaartocht.

Bekijk onze boten

Een boot huren voor een week varen in Friesland en Overijssel

Vanaf het water beleeft u het moois dat Nederland te bieden heeft eens van een andere kant. Vanuit onze haven in Sneek kunt u de Friese meren verkennen, maar u kunt ook richting Overijssel varen. Bij Nautica Yachtcharter begrijpen we dat u geen bezienswaardigheid, gezellige haven of gratis Marrekrite aanlegplaats midden in de natuur ongezien voorbij wilt varen. We helpen u graag om goed voorbereid op pad te gaan en hebben daarom een aantal handige tips en wetenswaardigheden voor u op een rij gezet:

Gertjan heeft een week gevaren op onze Lady Jacquelyn en deelt graag zijn ervaring:

“Mooi rondspant, goed varend schip! Schoon van binnen en buiten bij aankomst. Ontvangen met duidelijke uitleg over het schip. De gehele week heerlijk gevaren. Fijn en ruim zitcomfort in de stuurhut en leefruimte. Volledig openslaande deuren naar achteren waardoor het met de kuip en binnen 1 groot geheel wordt. Hek en boegschroef zijn fijn. En aftanken in de thuishaven maakte het erg makkelijk.

Fijn en dank Nautica!”

Zonder vaarbewijs een motorboot huren in Friesland

Om een boot te huren bij Nautica Yachtcharter heeft u geen vaarbewijs nodig. Wilt u toch graag wat extra uitleg of instructies? We bieden in samenwerking met één van onze partners een vaarcursus aan.

Bij uw boeking kunt u aangeven of u hiervan gebruik wilt maken. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, we denken graag met u mee!

Contact opnemen

Daarom Nautica bootverhuur in Sneek

Toplocatie in Sneek

Vaar op een luxe motorboot voor 2 tot 11 personen vanuit Sneek over het Sneekermeer en andere Friese Meren naar het IJsselmeer of Noordwest Overijssel

Luxe motorjacht huren in topconditie

Onze vloot bestaat uit motorboten en kotterjachten van 9,00 tot 14,95 meter en verkeert altijd in topconditie

Service en storingsdienst

Wij beschikken over een eigen servicedienst, permanent beschikbaar voor het verlenen van hulp bij een eventuele storing

Motorboot huren zonder vaarbewijs

Ook met weinig of geen ervaring kunt u bij ons een motorboot in Friesland huren, wij bieden een vaarcursus en begeleiding aan