Varen met het hele gezin

Friesland heeft veel te bieden

Voor gezinnen met kinderen is er veel te beleven. Er zijn voldoende plaatsen waar u met uw schip aan kunt leggen en waar de kinderen kunnen spelen, vissen of zelf varen met een rubberboot die wij als extra verhuren. Friesland heeft veel te bieden.

Vaarroutes in Friesland
Havens in Friesland

Marrekrite ligplaatsen

Marrekrite ligplaatsen zijn kostenloze ligplaatsen in de mooie Friese natuur gelegen. Daarnaast kunt u de steden en dorpen bezoeken. Veel steden en dorpen in Friesland liggen aan het water en hebben goede voorzieningen voor toeristen. Zowel in het hoogseizoen als in het voor- en najaar kunt u voldoende ligplaats vinden in de havens.

Meer over ligplaatsen in Friesland

Informatie over uw vaarvakantie

Een onvergetelijk weekend op het water

Boot huren voor een weekend

Bij Nautica Yachtcharter bieden we weekendverhuur aan, zodat u kunt genieten van een geweldige mini-vakantie op het water. U kunt vanaf vrijdag 16.00 uur aan boord stappen van de motorboot en deze dient op maandag om 10.00 uur weer schoon en leeg te worden ingeleverd. Dit geeft u voldoende tijd om samen met uw gezin of vrienden te genieten van een heerlijk weekend vol avontuur, cultuur, natuur en ontspanning.

Meer over weekendverhuur
Vaarbewijs niet verplicht

Motorboot huren zonder vaarbewijs

Het varen met een motorboot kan zonder vaarbewijs, wel stellen wij het op prijs dat de schipper over enige ervaring beschikt. Indien dit niet het geval is dan bieden wij de mogelijkheid om een vaarcursus te volgen.

Meer informatie