Wanneer
Personen
Periode

Onze luxe motorjachten

Bij Nautica kunt u terecht om een comfortabele motorboot of jacht te huren om zonder vaarbewijs een onvergetelijke vakantie op het water in Friesland te beleven. Ervaar de vele mogelijkheden van een motorboot huren in Friesland bij Nautica Yacht Charter in Sneek. Ontdek onze perfect onderhouden motorboten met uitstekende vaareigenschappen.

Ontdek Friesland vanaf het water met Nautica Yacht Charter

Motorboot huren in Friesland

Bij Nautica Yacht Charter kunt u een motorboot huren om de prachtige Friese meren te verkennen. Wij verhuren motorboten en kotterjachten zonder vaarbewijs, die geschikt zijn voor 2 tot 11 personen om onbezorgd te genieten op het water. Wist u dat ons bedrijf een rijke geschiedenis heeft? Begonnen door Dirk Nauta die na het zeilen van verschillende zeezeilwedstrijden is gestart met het verhuren van zeiljachten en later motorboten. Na overname in 2004 door familie Oost is de naam van het bedrijf veranderd in Nautica Yacht Charter. Sinds die tijd is Nautica Yachtcharter uitgebreid en verkopen we Rib/rubberboten en bouwen we snelvarende motorboten in composiet onder de naam 'EastCraft'.

Motorboot huren met klantvriendelijke service

Bij Nautica Yacht Charter in Sneek staat klantvriendelijkheid centraal doen we ons we uitstekende service en 24/7 storingsdienst. Onze boten worden voor vertrek volledig geïnspecteerd en daarnaast we staan altijd klaar om eventuele storingen snel te verhelpen. Op de dag van afvaart is het ook mogelijk om bij ons een vaarcursus te volgen. Zo zorgen wij ervoor dat u veilig en zorgeloos het water op gaat. 

Wij hebben 10 redenen op een rijtje gezet wat ons kenmerkt en wat het huren van een motorboot bij Nautica Yacht Charter bijzonder en uniek maakt. Onze centrale locatie in Friesland, onze klantvriendelijkheid, voldoende parkeergelegenheid en de mogelijkheid om op de dag van afvaart een vaarcursus te volgen zijn hier enkele voorbeelden van. Ook garanderen wij dat onze boten altijd in topconditie zijn en beschikken over zeer goede vaareigenschappen. Wij streven ernaar om onze klanten een onvergetelijke vakantie op het water te bezorgen.

Op het water in Friesland genieten

Motorboten met alles aan boord

Onze motorboten zijn zeer volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een comfortabele vaart. In de kajuit vindt u een keuken, zithoek, toilet en douche. Voor de nachten hebben we comfortabele bedden en op het achterdek een zitbank om optimaal van het water te genieten. Wij bieden onze klanten ook cabriolettenten, automatische tv-ontvangers en verschillende kaarten om te navigeren. Onze boten zijn te huur vanaf vrijdagen en maandagen, waarbij wij ook de eindschoonmaak kunnen verzorgen tegen een vergoeding. 

Extra's bijboeken

Ontdek prachtige vaarroutes met een luxe motorboot

Wilt u ook genieten van de prachtige Friese meren en een onvergetelijke vaarvakantie beleven? Met onze motorboten kunt prachtige routes afleggen op het Sneekermeer, de Friese Meren en het IJsselmeer, tot aan Noordwest Overijssel en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Onze boten zijn altijd in topconditie en uitgerust met alles wat u nodig heeft om zorgeloos te genieten van jouw vaarvakantie. Met ons uitgebreide assortiment aan luxe motorboten en onze uitstekende service, zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijke tijd heeft op het water. We verwelkomen u graag aan boord van een van onze boten! Boek nu uw onvergetelijke vaarvakantie in Friesland bij Nautica Yacht Charter!

Bekijk beschikbaarheid

Daarom Nautica bootverhuur in Sneek

Toplocatie in Sneek

Vaar op een luxe motorboot voor 2 tot 11 personen vanuit Sneek over het Sneekermeer en andere Friese Meren naar het IJsselmeer of Noordwest Overijssel

Luxe motorjacht huren in topconditie

Onze vloot bestaat uit motorboten en kotterjachten van 9,00 tot 14,95 meter en verkeert altijd in topconditie

Service en storingsdienst

Wij beschikken over een eigen servicedienst, permanent beschikbaar voor het verlenen van hulp bij een eventuele storing

Motorboot huren zonder vaarbewijs

Ook met weinig of geen ervaring kunt u bij ons een motorboot in Friesland huren, wij bieden een vaarcursus en begeleiding aan