Wij verhuren boten van 9 t/m 15 meter

In 2004 heb ik, Hertzen Oost, het verhuurbedrijf Dirk Nauta Charter overgenomen.

Daarvoor had ik een verzekeringskantoor. Na de verkoop van het verzekeringsbedrijf heb ik, naast het verhuurbedrijf, het watersportbedrijf uitgebreid met de verkoop van Rib / rubberboten en de bouw van snelvarende motorboten in composiet gebouwd met de naam  "EastCraft".

Vanaf 2004 tot 2016 was het bedrijf gevestigd in Uitwellingerga en vanaf 2016 is ons vestigingsadres Hendrik Bulthuisweg 10 te Sneek, waar op toplocatie in Sneek een mooie haven voor de huurschepen is en showroom voor de verkoop van boten.

Waarom een boot bij ons huren?

De geschiedenis van Dirk Nauta Charter

Na het zeilen van 3 x de Whitbread race ( voorloper van de huidige Volvo Ocean Race) en nog een aantal zeezeilwedstrijden, begint Dirk Nauta het verhuurbedrijf. Eerst met zeiljachten en later worden motorboten verhuurd. In die jaren start hij ook de jachtwerf "Privateer Yachts". Van dit merk hebben wij enkele schepen in de verhuur.

Na overname in 2004 van het verhuurbedrijf door Jacqueline en Hertzen Oost is de naam van het bedrijf in 2012 veranderd in Nautica Yacht Charter.

Service / storingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen in de week

Ons bedrijf beschikt over een eigen servicedienst, permanent beschikbaar voor het verlenen van hulp bij een eventuele storing. Voor vertrek worden de schepen aan een volledige en strenge inspectie onderworpen. Desondanks kan er zich altijd een storing voordoen welke wij dan ook meteen proberen te verhelpen.

Boot huren in Sneek