Huur een boot voor 6 personen en beleef een onvergetelijke vaarvakantie

Om een boot te huren voor 6 personen in Friesland, komt u naar Sneek. Of u nu met uw familie, grotere gezin of een stel vrienden wilt genieten op het water; wij verhuren de motorboot die aan uw wensen voldoet. De boten van Nautica Yachtcharter zijn altijd zonder vaarbewijs te huren.

Onze grotere motorjachten zijn zeer geschikt voor een gezelschap van 6 tot 9 personen. Stap aan boord en ervaar een wereld van vrijheid en ontspanning terwijl u geniet van de prachtige Friese wateren. Uw motorjacht is uitgerust met alle voorzieningen en brengt u daar waar u wilt zijn. Samen geniet u van het voorbijtrekkende landschap, uw spelende kinderen in het water en een zonsondergang op het dek onder het genot van een hapje en drankje. Maak mooie herinneringen aan boord of bezoek een van de vele dorpjes en stadjes langs één van de vaarroutes in Friesland

Voor elk gezelschap een passende boot

Bij Nautica Yachtcharter begrijpen wij dat de samenstelling van uw gezelschap belangrijk is bij de keuze voor een motorjacht. Wij hebben hieronder een kleine selectie voor u gemaakt.

Gaat u op pad met uw gezin of familie? Dan vind u in onze Lady Mary een echte familieboot: 

 • Gezellige en comfortabele salon/dinette
 • 3 Aparte slaaphutten
 • 2 Toiletten en 1 douche
 • Overzichtelijk ingericht
 • Achterdek met ruime zitbank en dektent voor extra leefruimte  
 • Verwarming

Voor een vakantie met meerdere stellen of een groep vrienden is ons grootste schip, de Lady Alice Grace, een perfecte keuze:

 • Ruim ingedeeld 
 • 4 Aparte slaaphutten voor optimale privacy
 • 2 Toiletten en 2 douches
 • 2 Koelkasten met vriesvak
 • Achterdek met ruime zitbank en royale tafel met dektent voor extra leefruimte
 • Dektent op het buitendek
 • Verwarming

Bent u met een klein gezelschap maar krijgt u onderweg een tijdelijke uitbreiding van uw gezelschap? Kiest u dan voor een motorboot waarvan de dinette omgebouwd kan worden tot extra slaapplaats. Optimale flexibiliteit! Onze motorboot Lady Caroline leent zich hier uitstekend voor.
 
Heeft u vragen of wilt u van ons weten welke motorboot het beste past bij uw gezelschap en vaarervaring? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Neem contact op

Hoe bevalt het varen met een boot voor 6 personen?

Jan Willem Wolters heeft met zijn gezelschap gevaren op de Lady Caroline. Hij deelt hier graag zijn ervaring:

Alles wat we ons konden wensen! 

Echt een heel comfortabel schip! De aanpassing om op het achterdek een zitbank te plaatsen en een grote dektent was een extra verrassing. Die was nog niet zichtbaar op de website toen we het schip huurden. Het heeft echt gemaakt dat we alle vaaruren gezellig samen konden zitten ondanks de kou buiten. 's Avonds was de salon meer dan ruim genoeg om gezellig te tafelen en spelletjes te spelen. De slaapplaatsen zijn ruim en lang genoeg. Sanitair en kombuis waren erg netjes en lieten ook allemaal het gevoel achter dat het nergens als behelpen voelde. De bediening van het schip liet ook niets te wensen over. Boeg- en hekschroef kwamen met de harde wind goed van pas en boden veel rust want hadden ook meer dan voldoende vermogen. We hebben ontzettend genoten en hebben heel Friesland met gemak kunnen doorkruisen.

Bent u klaar voor uw vakantie op het water? Reserveer dan nu uw motorjacht voor 6 personen en kom samen de Friese wateren ontdekken!

Terug naar 'Voor elk gezelschap een passende boot'

Motorboot huren in Friesland

Meer informatie

Bootverhuur in Sneek

Varen op het Sneekermeer en andere Friese meren

Huur op onze toplocatie in Sneek een luxe motorjacht voor 2 tot 11 personen en ervaar hoe mooi het is met een boot die u huurt te varen door Friesland, Noordwest Overijssel en Weerribben-Wieden. Genieten van de natuur en rust, maar ook van de steden en dorpjes waar u naar toe kunt varen. Elke motorboot is te huur zonder vaarbewijs en indien gewenst kunt u een vaarcursus volgen.

Op vaarvakantie in Friesland

Daarom Nautica bootverhuur in Sneek

Toplocatie in Sneek

Vaar op een luxe motorboot voor 2 tot 11 personen vanuit Sneek over het Sneekermeer en andere Friese Meren naar het IJsselmeer of Noordwest Overijssel

Luxe motorjacht huren in topconditie

Onze vloot bestaat uit motorboten en kotterjachten van 9,00 tot 14,95 meter en verkeert altijd in topconditie

Service en storingsdienst

Wij beschikken over een eigen servicedienst, permanent beschikbaar voor het verlenen van hulp bij een eventuele storing

Motorboot huren zonder vaarbewijs

Ook met weinig of geen ervaring kunt u bij ons een motorboot in Friesland huren, wij bieden een vaarcursus en begeleiding aan