Ontdek onze selectie motorboten voor 2 personen

Er samen op uit met een luxe en comfortabele motorboot? Een boot huren in Friesland voor 2 personen kan bij Nautica Yachtcharter Sneek. Voor een paar dagen of voor een langere periode. Onze vloot bestaat uit diverse stoere en luxe motorboten die heel geschikt zijn voor een kleine bemanning, ook zonder vaarbewijs of vaarervaring.

​Of u nu kiest voor onze ruime motorboot Lady Marlice of liever gaat voor de compactere motorboot Lady Cora; met een boot van Nautica Yachtcharter bent u altijd verzekerd van een comfortabele vakantie op het water. Aan boord vindt u onder andere uitgebreide keukenvoorzieningen, warm en koud stromend water, toilet, douche en een flatscreen tv. Ook aan fijne bedden is gedacht. Voorzien van boeg- en hekschroef, GPS, snelheidsmeter en dieptemeter, zorgen onze boten voor optimaal en zorgeloos vaarplezier. Zowel voor de ervaren als voor de beginnende stuurman of -vrouw. Varen op een motorboot van Nautica Yachtcharter is ook bij minder mooi weer of in het naseizoen zeer comfortabel. Zo hebben de boten een dektent welke u kunt aanpassen aan de weersomstandigheden. Zo zit of staat u altijd droog, uit de wind en uit de zon. Wind of regen houden u nooit tegen! Alle ingrediënten voor een ontspannen en intiem verblijf aan boord zijn aanwezig. Bekijk ons aanbod tweepersoons motorboten en laat u verrassen.

Teamwork en genieten aan boord

Samen er op uit met een motorboot in Friesland is een bijzondere ervaring.  Kies samen een van onze motorboten voor 2 personen en de voorpret kan beginnen! Op het water bent u echt een team. U kiest in overleg de te varen route, navigeert gezamenlijk en houdt zich alleen of samen bezig met het besturen en aanleggen van de boot.  Met zijn tweeën een weekend, week of langer op pad met een boot creëert een ideale gelegenheid om in alle rust een goed gesprek te voeren of om juist in stilte te genieten van het kabbelende water en de schoonheid van de natuur. Gun u zelf dat romantische moment op het water. Onbezorgd samen op pad, ook met uw hond aan boord, want op onze boten is uw metgezel ook van harte welkom. Geen gedoe met het regelen van oppas of een kennel. Stap aan boord met uw partner, vriend(in) of familielid!

Aad Sijtsma, een enthousiaste watersporter, deelde zijn ervaring na het huren van de motorboot Lady Marlice. Zijn verhaal onthult waarom de Lady Marlice een voortreffelijke keuze is voor een ontspannen vakantie op het water voor twee;

De lady Marlice is voor twee personen een ruime boot. Daar de boot 2,45 meter hoog is, kun je er mooie alternatieve routes mee varen. De boot vaart heel gemakkelijk. Onderweg werd vaak gezegd: wat hebben jullie een mooie boot. Dus algemeen: een heerlijk, goed varende boot, voor een heerlijke vakantie op het water.

Benieuwd naar meer ervaringen van anderen? Lees de recencies van andere bootverhuurders om te ontdekken welke boot het beste bij u past. 

Vaar samen van het Friese Sneek naar….

Eenmaal aan boord van een van de luxe motorjachten van Nautica Yachtcharter kunt u vele kanten op. Uw vakantie begint zodra u wegvaart. Bepaal zelf uw route en gooi de trossen los! Vanaf het water zult u Friesland op een heel andere manier ontdekken. Een bezoek aan Sneek, Lemmer of Makkum is binnen vaarbereik. Voor een ultieme natuurbeleving legt u aan op een Marrekrite ligplek midden in de Friese weilanden. Hier kunt u zelfs gratis overnachten. U heeft alle comfort aan boord en hoeft alleen maar te genieten! En heeft u al eens gedacht aan het varen van de Elfstedenroute? In uw luxe motorboot vaart u in uw eigen tempo naar of langs de 11 steden. Leg aan in de haven en geniet van een middagje winkelen in Leeuwarden of een diner voor twee in Sneek. Wanneer u meer wilt zien van de omgeving, dan kunt bij ons eenvoudig een fiets of vouwfiets huren om mee te nemen aan boord. Echte avonturiers steken het IJsselmeer over en zetten koers naar Enkhuizen, Hoorn of Medemblik. Voor elk wat wils! Controleer de beschikbaarheid van onze vloot en boek eenvoudig het schip van uw keuze.

Terug naar 'Voor elk gezelschap een passende boot'

Motorboot huren in Friesland

Meer informatie

Bootverhuur in Sneek

Varen op het Sneekermeer en andere Friese meren

Huur op onze toplocatie in Sneek een luxe motorjacht voor 2 tot 11 personen en ervaar hoe mooi het is met een boot die u huurt te varen door Friesland, Noordwest Overijssel en Weerribben-Wieden. Genieten van de natuur en rust, maar ook van de steden en dorpjes waar u naar toe kunt varen. Elke motorboot is te huur zonder vaarbewijs en indien gewenst kunt u een vaarcursus volgen.

Op vaarvakantie in Friesland

Daarom Nautica bootverhuur in Sneek

Toplocatie in Sneek

Vaar op een luxe motorboot voor 2 tot 11 personen vanuit Sneek over het Sneekermeer en andere Friese Meren naar het IJsselmeer of Noordwest Overijssel

Luxe motorjacht huren in topconditie

Onze vloot bestaat uit motorboten en kotterjachten van 9,00 tot 14,95 meter en verkeert altijd in topconditie

Service en storingsdienst

Wij beschikken over een eigen servicedienst, permanent beschikbaar voor het verlenen van hulp bij een eventuele storing

Motorboot huren zonder vaarbewijs

Ook met weinig of geen ervaring kunt u bij ons een motorboot in Friesland huren, wij bieden een vaarcursus en begeleiding aan