Onze selectie motorboten voor 4 personen

Met uw gezin of vrienden aan boord van een luxe en comfortabele motorboot genieten van een onvergetelijk moment op het water? Kom het ervaren op de Friese wateren! Een boot huren in Friesland voor 4 personen kan bij Nautica Yachtcharter Sneek. Ook voor een kleine bemanning en zonder vaarbewijs of vaarervaring vind u bij ons het schip dat bij uw gezelschap past.

Onze vloot bestaat uit verschillende comfortabele motorboten die geschikt zijn voor een gezelschap van 4 personen. Voorzien van boeg- en hekschroef, GPS, snelheidsmeter en dieptemeter, bezorgen onze boten zowel een ervaren als een beginnende stuurman of -vrouw optimaal en zorgeloos vaarplezier. Ook bij minder mooi weer of in het naseizoen is varen met een boot van Nautica Yachtcharter zeer comfortabel. Met een dektent kunt u de boot eenvoudig aanpassen aan de weersomstandigheden. Zo bent u altijd goed beschermd tegen water, zon of wind.

Gezinsvriendelijke bootverhuur in Friesland

Een vakantie met kinderen aan boord betekent ontdekken; voor een korte of langere periode ‘woon’ je als gezin op het water. U ontdekt tijdens het varen nieuwe wateren en havens. Kinderen leren meer over de natuur om hen heen. Iets oudere kinderen kunt u betrekken bij het navigeren en zelfs enkele basisvaardigheden voor het bedienen van een boot leren. Als gezin ben je samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen aan boord; iedereen die dat kan draagt zijn steentje bij. Alles draait om samenzijn en samenwerken. Aan boord van een boot voor 4 personen heb je zowel voldoende ruimte om je terug te trekken als om veel tijd door te brengen met je gezin. De mooiste vakantieherinneringen maakt u op het water. Uw kinderen zullen het er nog vaak over hebben; na het zwemmen mochten ze een ijsje bestellen bij de varende ijsboer. Hoe geweldig is dat?

Uit onze uitgebreide vloot kiest u bijvoorbeeld voor de gezinsvriendelijke motorboot Lady Belle. Dit schip is met haar lengte van 9.35 meter een zeer handzame boot om te varen. Ze is van alle gemakken voorzien en is daarmee een zeer geschikte gezinsboot. Er is voldoende zitruimte aanwezig en deze motorboot beschikt over 2 tweepersoonsbedden en 1 eenpersoonsbed. Een knusse boot met voldoende leef-en opbergruimte voor een gezin met kinderen.

Van een huisje in de bossen naar een 4-persoons motorboot op het water

Ruil het gebruikelijke vakantiehuisje op een vakantiepark eens in voor een comfortabele motorboot om uw jaarlijkse weekend of week samen te vieren. Een vaarvakantie met vrienden zal een onvergetelijke ervaring zijn. Met zijn vieren aan boord wisselt u elkaar af als het gaat om het navigeren en het besturen van de boot. Tijdens het varen is er tijd voor een goed gesprek. Een motorboot brengt u waar u wilt, zo brengt u de avonden door midden in de natuur of juist bij een horecagelegenheid in van de vele dorpjes en stadjes langs uw vaarroute.

Voor een vakantie met vrienden is bijvoorbeeld onze motorboot Lady Jo zeer geschikt. In de salon is voldoende zitruimte en de keuken in het voorschip is ruim opgezet en van vele gemakken voorzien. Er zijn 2 tweepersoonsbedden, een eenpersoonsbed en een hut met een eenpersoons stapelbed. De dinette biedt de mogelijkheid tot het creëren van twee extra slaapplekken. Aan boord zijn twee toiletten en twee doucheruimtes. De ruime opzet van deze 13,5 meter lange dame zorgt ervoor dat u met een gezelschap van 4 personen over voldoende ruimte en privacy zult beschikken.

Jeroen heeft ervaring met meerdere boten uit onze vloot. Hier deelt hij zijn ervaring;

Al heel wat jaren huren wij, in verschillende samenstellingen, boten bij Nautica. En in al die tijd is er nog nooit iets op aan te merken geweest. Prettige omgang met verhuurder, comfortabele boten en alles is altijd schoon, fris, netjes en compleet. Ze zijn ook verrassend makkelijk te varen, ondanks de flinke omvang. En natuurlijk is het vaargebied echt schitterend. Misschien verderop in het jaar weer en anders zeker volgend jaar weer! 

Bent u nieuwsgierig naar meer ervaringen van onze huurders? Lees de recencies van die andere bootverhuurders die met onze boten hebben gevaren. 

Friesland ontdekken met een motorboot voor rust en reuring

Of het nu gaat om een weekendje weg of een langere vaarvakantie; laat u eens verrassen door de veelzijdigheid van een vakantie aan boord van een motorboot. Zodra u onze haven in Sneek verlaat, kunt u vele kanten op. Vraag ons naar de verschillende vaarroutes, wij delen graag onze tips en hotspots met u! Op zoek naar rust legt u bijvoorbeeld aan bij een van de Marrekrite ligplekken die Friesland rijk is. Eindelijk in alle rust dat boek lezen! Alle voorzieningen heeft u aan boord en met de prachtige natuur om u heen is dit toch wel het ultieme genieten! Zoekt u wat meer actie? Er is voldoende te ontdekken in Friesland. Zet koers naar Leeuwarden voor een stadswandeling of een bezoek aan een van de musea. Met een 4 pk rubberboot die u ook bij ons kunt huren, kunt u ergens uw vishengel uitgooien of de meest bijzondere ondiepe binnenwateren en vaarten verkennen.

Een ding staat als een paal boven water: met een boot van Nautica Yachtcharter bent u altijd verzekerd van een comfortabele vakantie op het water.

Terug naar 'Voor elk gezelschap een passende boot'

Motorboot huren in Friesland

Meer informatie

Bootverhuur in Sneek

Varen op het Sneekermeer en andere Friese meren

Huur op onze toplocatie in Sneek een luxe motorjacht voor 2 tot 11 personen en ervaar hoe mooi het is met een boot die u huurt te varen door Friesland, Noordwest Overijssel en Weerribben-Wieden. Genieten van de natuur en rust, maar ook van de steden en dorpjes waar u naar toe kunt varen. Elke motorboot is te huur zonder vaarbewijs en indien gewenst kunt u een vaarcursus volgen.

Op vaarvakantie in Friesland

Daarom Nautica bootverhuur in Sneek

Toplocatie in Sneek

Vaar op een luxe motorboot voor 2 tot 11 personen vanuit Sneek over het Sneekermeer en andere Friese Meren naar het IJsselmeer of Noordwest Overijssel

Luxe motorjacht huren in topconditie

Onze vloot bestaat uit motorboten en kotterjachten van 9,00 tot 14,95 meter en verkeert altijd in topconditie

Service en storingsdienst

Wij beschikken over een eigen servicedienst, permanent beschikbaar voor het verlenen van hulp bij een eventuele storing

Motorboot huren zonder vaarbewijs

Ook met weinig of geen ervaring kunt u bij ons een motorboot in Friesland huren, wij bieden een vaarcursus en begeleiding aan