Wij verhuren boten van 9 t/m 15 meter

In 2004 hebben wij, Jacqueline en Hertzen Oost, het verhuurbedrijf Dirk Nauta Charter overgenomen.

Daarvoor had Hertzen een verzekeringskantoor en Jacqueline was volop bezig in het sportonderwijs ( wat ze naast het bedrijf nog steeds doet). Na de verkoop van het verzekeringsbedrijf hebben wij, naast het verhuurbedrijf, ons watersportbedrijf uitgebreid met de verkoop van Rib / rubberboten en de bouw van snelvarende motorboten in composiet gebouwd met de naam  "EastCraft", 

Dirk Nauta Charter

De geschiedenis.

Na het zeilen van 3 x de Whitbread race ( voorloper van de huidige Volvo Ocean Race) en nog een aantal zeezeilwedstrijden, begint Dirk Nauta het verhuurbedrijf. Eerst met zeiljachten en later worden motorboten verhuurd. In die jaren start hij ook de jachtwerf "Privateer Yachts". Van dit merk hebben wij enkele schepen in de verhuur.

Na overname in 2004 van het verhuurbedrijf door Jacqueline en Hertzen Oost is de naam van het bedrijf in 2012 veranderd in Nautica Yacht Charter.

Service / storingsdienst

24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Ons bedrijf beschikt over een eigen servicedienst, permanent beschikbaar voor het verlenen van hulp bij een eventuele storing. Voor vertrek worden de schepen aan een volledige en strenge inspectie onderworpen. Desondanks kan er zich altijd een storing voordoen welke wij dan ook meteen proberen te verhelpen.

Motorboot voor 2 tot 11 personen huren

De vloot bestaat uit boten van 9,00 tot 14,95 mtr, geschikt voor 2 tot 11 personen en verkeren altijd in topconditie.

Friesland ontdekken vanaf het water?
Huur een Privateer, Hellingskip of Staaldus bij Nautica in Sneek!