0515 559316

Yachtcharter in Friesland

Met een motorboot kunt u een prachtige vaartocht maken door Friesland of Nederland.

Voor gezinnen met kinderen is er veel te beleven. Er zijn voldoende plaatsen waar u met uw schip aan kunt leggen en waar de kinderen kunnen spelen, vissen of zelf varen met een rubberboot die wij als extra verhuren. Friesland heeft veel te bieden. Bijvoorbeeld de ligplaatsen van de Marrekrite, dit zijn kostenloze ligplaatsen, zijn in de mooie natuur gelegen. Daarnaast kunt u de steden en dorpen bezoeken. Veel steden en dorpen in Friesland liggen aan het water en hebben goede voorzieningen voor toeristen. Zowel in het hoogseizoen als in het voor- en najaar kunt u voldoende ligplaats vinden in de havens.

Het varen met een huurboot kan zonder vaarbewijs, wel stellen wij het op prijs dat de schipper over enige ervaring beschikt. Indien dit niet het geval is dan bieden wij de mogelijkheid om een vaarcursus te volgen.

Als u na het bekijken van de site nog vragen heeft, of als het schip wat u wenst niet beschikbaar is helpen wij u graag om te kijken of er een alternatief mogelijk is, neem in dat geval gerust contact met ons op. 

Onze vloot

De vloot bestaat uit schepen van 9,00 tot 14,95 mtr, geschikt voor 2 tot 11 personen en verkeren altijd in topconditie.

Aanbiedingen voor uw volgende vakantie?
Een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland?
Huur een Privateer, Hellingskip of Staaldus bij Nautica Yacht Charter